Technologie

De technologie die we gebruiken om webapplicaties, mobiele apps en API’s te ontwikkelen is ons gereedschap. En zoals voor elke vakman geldt: tools zijn er in vele soorten en maten. De hoge eisen die onze klanten aan hun software stellen vraagt om de allerbeste technologieën.

We beschikken over de juiste kennis

Iedere webapplicatie of mobiele app is weer anders. Functioneel en technisch. Daarom beheerst ons development team verschillende technologieën. Om te zorgen dat we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen volgen we voortdurend workshops, kennissessies en cursussen.

Alles is mogelijk met open source

Bij Webmine hebben we een voorliefde voor open source technologie. Software waarvan de bouwtekeningen voor iedereen openbaar zijn. Daardoor kun je de structuur van de software volledig doorgronden en zelfs aanpassen. Je wordt als developer dus nooit beperkt in je mogelijkheden. Wat er nog niet is, voeg je zelf toe. Bovendien dragen de gebruikers van de software op deze manier voortdurend bij aan de ontwikkeling ervan.

Er zijn talloze kant-en-klare open source oplossingen beschikbaar. Zo hoeven we niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden en kunnen we ons richten op de onderdelen die specifiek maatwerk voor jouw product vereisen.

Ruby on Rails ontwikkelaar

De meeste webapplicaties en API’s ontwikkelen we in Ruby on Rails, een open source platform. Het Ruby on Rails framework sluit perfect aan bij onze iteratieve manier van werken en is bovendien veilig, robuust en schaalbaar. Daarbij maken we veel gebruik van automatische testen; nieuwe aanpassingen in de software worden automatisch getest om zo maximale stabiliteit te bieden.

React Native ontwikkelaar

De meeste mobiele apps ontwikkelen we in React Native. Eén van de belangrijkste voordelen van React Native is dat met één set broncode gelijktijdig apps voor de twee grootste mobiele platformen (iOS en Android) ontwikkeld kan worden. Verder is ook React Native een open source technologie waar constant nieuwe mogelijkheden aan worden toegevoegd.

Developer Arco

“Werken met React Native geeft me de structuur van componenten, het gemak van webontwikkeling en toch de kracht van ‘native’ draaiende code. Maar voor mij is het leukste hoe nieuw en toch breed ondersteund het is: programmeren met React Native voelt als voorop lopen in de toekomst van app ontwikkeling.”

Inspire_Arco_Web-1024×1024

Technologie passend bij het project

De developers van Webmine kijken per project welke technologie het meest geschikt is. Het team beheerst dan ook meerdere technologieën, waaronder Ruby en Ruby on Rails, Javascript, React Native en Vue.js.

Vragen?

Heb je vragen over welke technologie het beste past bij je webapplicatie of mobiele app? We staan je graag te woord.

Neem contact op

Neem contact op

Onze werkwijze

Bij Webmine gebruiken we een bewezen werkwijze zodat de software die wij onze klanten leveren zo'n hoog mogelijke kwaliteit is.

Lees meer...