Ruby on Rails ontwikkelaar

Bij het bouwen van webapplicaties heb je de keuze uit verschillende technologieën. Bij Webmine zijn we fan van ‘Ruby on Rails’. Waarom? Het is een stabiel framework voor het web waarvoor de meeste bouwstenen al klaar liggen. Dat zorgt dat we ons echt kunnen focussen op de maatwerkelementen voor jouw software. We bespreken de voor- en nadelen van de technologie, leggen uit hoe we als Ruby on Rails-ontwikkelaar te werk gaan en vertellen je meer over een aantal projecten waarin deze technologie is gebruikt.

Solide webapplicaties

Ruby on Rails biedt een stabiel framework waarvan een aantal bouwstenen al klaarliggen. Dit maakt dat wij als Ruby on Rails-ontwikkelaar snel kunnen schakelen en een eerste versie van je webapplicatie binnen de kortste keren opleveren.  Dat bespaart jou dus tijd en geld. En je maakt ons blij, want wij hebben meer ruimte om onze aandacht te richten op de maatwerkelementen van jouw software.

Verder heeft Ruby on Rails een grote open source-community. Dat heeft als voordeel dat Ruby on Rails al jaren constant verbeterd wordt, waardoor het een solide en betrouwbare technologie voor het ontwikkelen van websites en webapplicaties is.

Ruby-on-Rails-ontwikkelaar

Vragen over Ruby on Rails?

Heb je vragen over Ruby on Rails? Wil je met een ervaren Ruby on Rails-ontwikkelaar van gedachten wisselen over je webapplicatie? Bel of mail ons gerust. Bespreek je je vragen liever live? Je bent van harte welkom om op ons kantoor langs te komen. Plan een vrijblijvend gesprek in op een moment dat het jou goed uitkomt.

Plan een kennismaking in

Inspire_Arco_Web-1024×1024

Recente projecten

TypeTopia

Webmine ontwikkelde voor TopiaTeam in Ruby on Rails de vernieuwde versie van TypeTopia, dé online typecursus voor kinderen. Moderner, slimmer en met nog mooiere games.

Elsevier

Webmine ontwikkelde een geavanceerde webapplicatie in Ruby on Rails die inzicht geeft in de ‘key metrics’ van ruim tweeduizend wetenschappelijke journals uit het portfolio van Elsevier.

Elsevier-2

Het verloop van een project

Heb je een idee voor een webapplicatie? Of wil je bestaande software verder gaan ontwikkelen? Samen onderzoeken we in een kennismakingsgesprek eerst de haalbaarheid. als blijkt dat je idee te realiseren valt, gaan we aan de slag.

Het project verloopt over het algemeen in 5 fasen: onderzoekconceptdesigndevelopment en live. We beginnen met het bepalen van de doelstellingen en het in kaart brengen van de doelgroep. Vervolgens werken we het interactie-concept uit en dan het interactie-, visueel- en technisch ontwerp.

Samen prioriteren we aan welke user stories onze Ruby on Rails-developers in de eerste sprints gaan werken. Na iedere sprint krijg je een nieuwe versie van je webapplicatie opgeleverd, zodat je als opdrachtgever constant zicht hebt op de voortgang van het project.

Bevat de webapplicatie alle functionaliteit voor een succesvolle lancering? Dan zorgen wij dat de webapplicatie op de server(s) wordt klaargezet. Ook na livegang blijven we als Ruby on Rails-ontwikkelaar graag met je meedenken. Of het nu gaat om het beheer en onderhoud of het toevoegen van een nieuwe functionaliteit: je kunt op ons rekenen.

Jouw webapplicatie ontwikkelen in Ruby on Rails?

Een Ruby on Rails-ontwikkelaar met de juiste ervaring zorgt dat je een solide webapplicatie in een relatief korte tijd krijgt opgeleverd. Ben je benieuwd of je webapplicatie in Ruby on Rails gerealiseerd kan worden? De developers van Webmine beheersen meerdere technieken en denken graag met je mee om te bepalen welke technologie het beste aansluit bij de wensen en behoeften van je doelgroep.

Koffie?

Plan direct zelf een vrijblijvende afspraak in met één van onze Ruby on Rails-developers om al je vragen beantwoord te krijgen.

Plan afspraak
Onze werkwijze

Bij Webmine hanteren we een werkwijze gevuld met bewezen methodes die jouw software alleen maar beter maken. Benieuwd? Klik dan de link hieronder.

Lees meer...