In vier weken een werkend prototype

In vier weken helpt een multidisciplinair team je aan een werkend prototype van jouw digitale oplossing. Geen ellenlange voorbereidingen, gewoon direct aan de slag. Het is een uitstekende manier om jouw innovatie met eindgebruikers te testen, de technische haalbaarheid te valideren, stakeholders te overtuigen en zo te besluiten welke richting je inslaat.

Hoe werkt het?

In vier weken werken we naar een werkend prototype van jouw digitale oplossing toe. Wij zorgen voor een multidisciplinair team bestaande uit een UX designer, een frontend developer, een backend developer en een gedelegeerd product owner. Een goede samenwerking is cruciaal en daarom zijn de vier sprints afgestemd op de wensen van jouw organisatie.

We starten met enkele workshops, waarna het team direct met user experience design en de technische realisatie aan de slag gaat. Zo wordt de digitale oplossing on-the-go ontworpen en geïmplementeerd. Aan het einde van de vierde week heb je een werkend prototype, waarmee je feedback van de doelgroep verzamelt, de technische haalbaarheid van het concept valideert en stakeholders overtuigt.

Developer Arco

“Een werkend prototype is een waardevolle stap in de realisatie van digitale innovaties. Met een functioneel prototype kan je de oplossing aanscherpen, aannames valideren en het draagvlak voor het concept vergroten.”

Inspire_Arco_Web-1024×1024

Samen komen we verder

Samen met jou bouwen we graag aan een prototype waar je verder mee kunt. Testen, feedback verzamelen en doorontwikkelen. Tot je een product hebt waar de eindgebruikers met plezier gebruik van maken en wat ├ęcht van toegevoegde waarde is. De eerste stap? Vul het formulier in en ontvang meer informatie van ons per e-mail.

Direct van start

Vul je gegevens in en je ontvangt meer informatie

Vraag informatie aan

Vliegende start

Je krijgt van ons een multidisciplinair team bestaande uit een UX designer, een frontend developer, een backend developer en een Scrummaster. Samen met jou bouwen zij binnen vier weken een werkend prototype.

Of het nu gaat om een nieuwe website, webapplicatie of mobiele app, een nieuwe functionaliteit in je bestaande software of een redesign: het team zorgt dat je meteen in de juiste richting van start gaat.

Samen bouwen

Vul je gegevens in en ontvang meer informatie van ons.

Vraag informatie aan
Over Webmine

Samen met onze klanten ontwikkelen we webapplicaties, mobiele apps en API's van hoge kwaliteit. Daarin zijn we betrokken, transparant en gedreven om jouw project een succes te maken.

Lees meer