Beheer en onderhoud

Met het opleveren van een nieuwe webapplicatie of mobiele app is het werk niet gedaan. Het is immers essentieel dat de software veilig en stabiel blijft werken en dat eventuele incidenten snel en effectief worden opgelost. Webmine regelt ook het beheer en onderhoud van de software.

Duidelijke service levels

Bij nieuwe versies van gebruikte softwarecomponenten — dat zijn er bij een gemiddelde webapplicatie al snel 30 tot 40 — moet je website, webapplicatie of mobiele app goed blijven functioneren. Ook bij grote aantallen gebruikers wil je dat de performance goed is. Dat vraagt om professioneel en kundig beheer door experts die jouw (web)applicatie door en door kennen.

Webmine helpt je niet alleen met het ontwerp en de realisatie van je applicatie, we kunnen ook monitoring, beheer en onderhoud ervan verzorgen. Op basis van duidelijke service levels die precies aansluiten op jouw behoefte. Zo blijft je software in deskundige handen, ben je verzekerd van een blijvend goede werking en kun jij je richten op je kernactiviteiten.