Vue.js developer

Wil je jouw applicatie in Vue.js laten ontwikkelen? Het team van Webmine heeft ruime kennis van deze technologie. We vertellen je wat de voordelen van Vue.js zijn voor jouw softwareproject.

Waarom Webmine kiest voor Vue.js

Vue.js is een populaire technologie en wordt gebruikt door organisaties als GitLab, Adobe en Nintendo. De technologie is ontwikkeld om de bouw van complexe websites en webapplicaties zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Vue.js biedt ons namelijk de mogelijkheid om een webapplicatie in herbruikbare componenten op te delen, waardoor het bouwen van pagina’s met dezelfde componenten steeds sneller gaat.

Bij Webmine gebruiken we Vue.js vaak in combinatie met backends en API’s op basis van Ruby on Rails.

Developer Arco

“Met Vue.js bouw ik webapplicaties die snel op de acties van gebruikers reageren. Die snelheid verhoogt de gebruiksvriendelijkheid van de software aanzienlijk.”

Inspire_Arco_Web-1024×1024

Vue.js maakt het daarnaast voor ons als developers mogelijk om goed gestructureerde code te schrijven. Die is daardoor minder foutgevoelig. En door de vele kant-en-klare oplossingen bespaar jij als opdrachtgever tijd en geld bij de (door)ontwikkeling en het onderhoud van je webapplicatie. Zo kunnen wij onze tijd besteden aan het ontwikkelen van de functionaliteiten die écht meerwaarde voor de eindgebruikers oplevert.

Vragen over Vue.js

Heb je vragen over Vue.js of wil je eens sparren met één van onze developers om te ontdekken of deze technologie geschikt is voor de ontwikkeling van jouw webapplicatie?  Plan direct een vrijblijvende koffie-afspraak in op een moment dat het jou goed uitkomt. We vinden het leuk als je langskomt!

Plan een afspraak in

Een nieuw Vue.js project

We beginnen een nieuw Vue.js project met één of meerdere workshops, waarin we de doelstellingen voor de webapplicatie bepalen en de doelgroep onderzoeken. Vervolgens maken we een interactieconcept en is het aan te raden om een klikbaar prototype te laten bouwen door ons. Zo krijg je al in een vroeg stadium van het ontwikkeltraject een gevoel bij hoe de software straks gaat werken.

Daarna volgen het interactie-, visueel- en technisch ontwerp. Op basis van deze ontwerpen en de uitgewerkte user stories bepalen we de prioriteiten voor de eerste sprints. Wij gaan dan aan de slag!

Bij Webmine krijg je na iedere sprint een nieuwe versie van de software opgeleverd. We ontwikkelen door tot het minimal marketable product af is. Zo kan je snel een eerste versie van je webapplicatie op de markt brengen en kan de feedback van de eindgebruikers worden gebruikt bij de doorontwikkeling. Uiteraard helpen we je daarna ook graag met het onderhoud van de software.

Plan een koffie-afspraak

Plan een vrijblijvende afspraak in met een Vue.js developer op een moment dat het jou goed uitkomt.

Plan afspraak
Prijsindicatie

Vul het formulier in en ontvang een eerste prijsindicatie voor het ontwikkelen van een Vue.js webapplicatie.

Ga naar formulier

Prijsindicatie