In vier weken helpt een multidisciplinair team je aan een werkend prototype van jouw digitale oplossing. Geen ellenlange voorbereidingen, gewoon direct aan de slag.

Vraag informatie aan

Over Webmine

Je klopt bij Webmine aan voor het realiseren van software waarmee jouw organisatie en eindgebruikers succesvol worden bediend. We worden erg enthousiast van projecten die sociale impact maken. Met technologie de wereld mooier maken, dat is waar wij iedere ochtend ons bed voor uitkomen.

We willen jou helpen om je doelgroep te bereiken en écht te raken.  Vanuit Schoonhoven ontwikkelen we volgens iteratieve methoden webapplicaties, mobiele apps en API’s voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers. Wat onze opdrachtgevers gemeen hebben is hun missie om de wereld een stukje mooier te maken. Zo werken we voor organisaties als TypeTopia, Elsevier en Hart Island.

Kennismaken?

Uiteraard mag je ons bellen of e-mailen, maar waarom kom je niet langs? Dan proef je gelijk de sfeer bij Webmine. En kunnen we elkaar eens diep in de ogen aankijken om te ontdekken of er een samenwerking inzit.  Plan een vrijblijvende koffie-afspraak in. Liever een biertje? Sluit dan gerust aan op onze vrijdagmiddagborrel.

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Wil je weten wat we van je idee voor een webapplicatie of mobiele app vinden? Of ben je gewoon benieuwd naar wie we zijn?

Neem contact op

Neem contact op

Onze visie

In de manier waarop wij werken staan drie zaken centraal: klanten die zich geholpen voelen,  software van hoge kwaliteit en blije eindgebruikers.

We nemen je helemaal mee in ons ontwikkelproces, zodat je precies weet waar je aan toe bent en tijdig kunt bijsturen. Door onze manier van werken, zie je jouw software groeien en hou je constant zicht op de voortgang van het project.  Samen verleggen we de grenzen van de technische mogelijkheden.

Software van hoge kwaliteit? Dat zijn webapplicaties, mobiele apps en API’s die perfect aansluiten op de wensen en behoeften van de organisatie of eindgebruikers. Onze werkwijze, de keuze voor open source technologie, test-driven development en onze hoge kwaliteitsstandaarden leveren daar de benodigde ingrediënten voor. Met stabiele, veilige en goed ontworpen software als resultaat. Technologie waarvan het intellectueel eigendom bovendien volledig bij jou ligt, zodat je in de toekomst alle kanten op kunt.

Blije eindgebruikers zijn het directe resultaat van onze opdrachtgevers en hun projecten. Dat is waar we energie van krijgen en de reden dat we iedere dag het uiterste van onszelf vragen.

Waar mogen we jou mee helpen?

Web & API

Websites, webapplicaties en API's, met onder andere Ruby on Rails, Javascript en Vue.js.

Web ontwikkeling
Mobiele apps

Mobiele apps voor iOS en Android op telefoon en tablet, met React Native.

App ontwikkeling