In vier weken helpt een multidisciplinair team je aan een werkend prototype van jouw digitale oplossing. Geen ellenlange voorbereidingen, gewoon direct aan de slag.

Vraag informatie aan

Over Webmine

Je klopt bij Webmine aan voor het realiseren van software waarmee jouw organisatie en eindgebruikers succesvol worden bediend. Onze ervaren software developers halen het maximale uit de technologie en ontwikkelen samen met jou stapsgewijs webapplicaties, mobiele apps en API’s van hoge kwaliteit.

Het is onze missie om organisaties te ondersteunen bij hun digitale transformatie door op maat gemaakte software te ontwikkelen. Vanuit Schoonhoven ontwikkelen we volgens iteratieve methoden webapplicaties, mobiele apps en API’s voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers. Zo werken we voor organisaties als TypeTopia, Elsevier, en Hart Island.

Kennismaken?

Wil je eens met een developer van gedachten wisselen over een webapplicatie, mobiele app of API? We helpen je graag verder. Neem contact op voor een vrijblijven gesprek op een moment dat het jou goed uitkomt. Arco, of één van de andere software developers, beantwoordt al je vragen.

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Een van onze developers beantwoordt ze graag!

Neem contact op

Neem contact op

Onze visie

In de manier waarop wij werken staan drie zaken centraal: gelukkige klanten, software van hoge kwaliteit en enthousiaste eindgebruikers.

Wij zorgen voor gelukkige klanten door ze van het begin af aan mee te nemen in het ontwikkelproces. Omdat we volgens een iteratieve ontwikkelaanpak werken, zien onze opdrachtgevers hun software steeds groeien en hebben ze voortduren zicht op de voortgang van het project. Samen verleggen we de grenzen van de technische mogelijkheden.

Software van hoge kwaliteit? Dat zijn webapplicaties, mobiele apps en API’s die perfect aansluiten op de wensen en behoeften van de organisatie en eindgebruikers. Onze werkwijze, de keuze voor open source technologie, test-driven development en onze hoge kwaliteitsstandaarden leveren daar de benodigde ingrediënten voor. Met stabiele, veilige en goed ontworpen software als resultaat. Technologie waarvan het intellectueel eigendom bovendien volledig bij jou ligt, zodat je in de toekomst alle kanten op kunt.

Enthousiaste eindgebruikers zijn het directe resultaat van onze opdrachtgevers en hun projecten. Dat is waar we energie van krijgen en waarom we iedere dag het uiterste van onszelf vragen.

Waar mogen we jou mee helpen?

Web & API

Websites, webapplicaties en API's, met onder andere Ruby on Rails, Javascript en Vue.js.

Web ontwikkeling
Mobiele apps

Mobiele apps voor iOS en Android op telefoon en tablet, met React Native.

App ontwikkeling