Webontwikkeling

Webmine ontwikkelt websites, webapplicaties en API’s die volledig aansluiten bij de wensen en behoeften van de doelgroep. Dit bereiken we door de manier waarop wij te werk gaan, test-driven development en de keuzes die we maken op het gebied van technologie. Benieuwd hoe dat er in de praktijk aan toe gaat? We vertellen je graag meer.

Web-Ontwikkeling-4

Recente projecten

Iedere website of app  is anders, want iedere eindgebruiker heeft unieke wensen en behoeften. Daar houden we bij onze projecten rekening mee. We leveren maatwerk. Per project bekijken we welke technologie de meeste mogelijkheden voor jouw oplossing biedt. En op welke functionaliteiten de focus ligt voor het ontwikkelen van een minimal marketable product. Zo kan jij snel live en krijgen we direct inzicht in wat de doelgroep van jouw software vindt. Op basis daarvan gaan we door met ontwikkelen.

Vragen over webontwikkeling?

Wil jij een website of applicatie laten ontwikkelen en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Of wil je eerst gewoon eens sparren met een developer? Neem gerust contact met ons op. De koffie staat klaar en het bier koud op vrijdagmiddag.  We vinden het leuk om je op weg te helpen!

Plan een kennismaking in

Inspire_Arco_Web-1024×1024

Werkwijze

Onze projecten bestaan meestal uit 5 fasen: onderzoek, concept, design, development en livegang. We beginnen altijd met een aantal workshops, waarin we onderzoeken wie de eindgebruikers zijn en wat ervoor nodig is om ze écht blij te maken.

In de conceptfase ontwikkelen we vervolgens een interactieconcept. Daarna maken we in de designfase een interactie-, visueel- en een technisch ontwerp. Ook prioriteren we samen de user stories die in de eerste sprints door het team opgepakt gaan worden. En na iedere sprint krijg je een nieuwe versie van de software te zien, zodat je constant zicht op de voortgang hebt.

Romer van Bavel

“TypeTopia en Webmine werken al jaren samen. We willen beiden de mooiste software maken, dat bindt ons. Kwaliteit staat altijd voorop. Door goed te overleggen houden we elkaar scherp en dat merk je aan het resultaat.”

romer

Technologie

Webmine ontwikkelt websites en webapplicaties in Ruby, Ruby on Rails, Vue.js en Javascript. De technologie die we kiezen hangt af van de wensen die je hebt op functioneel gebied. En we breiden onze gereedschapskist regelmatig uit met nieuwe technologie, zodat we altijd de beste passende software kunnen ontwikkelen.

Vragen?

Je kunt ons natuurlijk bellen of e-mailen met je vragen, maar waarom kom je niet langs? De koffie staat klaar en het bier staat koud (wel alleen op vrijdagmiddag hoor). Plan een afspraak in op een moment dat het je uitkomt. Tot snel!

Plan afspraak
Prijsindicatie

Ben je benieuwd wat het kost om je website of webapplicatie door ons te laten ontwikkelen? Vul het formulier in en ontvang een eerste prijsindicatie.

Ga naar formulier

Prijsindicatie website/webapplicatie