App ontwikkeling

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we mobiele apps van hoge kwaliteit waarmee zij hun doelgroepen succesvol bedienen. Onze werkwijze, open source technologie, test-driven development en hoge kwaliteitsstandaarden leveren daar de ingrediënten voor. We zijn betrokken, transparant en gedreven om van jouw app een succes te maken.

Heb je een idee voor een nieuwe mobiele app? Of wil je een bestaande app doorontwikkelen? We vertellen je graag meer over enkele apps waar we recent aan hebben gewerkt en delen ons app development proces voor het ontwikkelen van succesvolle apps.

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je met een developer sparren over je idee voor een mobiele app? Neem contact op voor een vrijblijvende koffie-afspraak, op een moment dat het jou goed uitkomt. Arco of één van de andere developers beantwoordt al je vragen graag.
Plan direct een afspraak in.

Inspire_Arco_Web-1024×1024

Technologie

Webmine ontwikkelt mobiele apps voor iOS en Android en kiest meestal voor React Native. Een programmeertaal die zorgt dat developers met één set broncode voor de twee grootste besturingssystemen (iOS en Android) kunnen bouwen.

iOS app ontwikkeling

Webmine ontwikkelt mobiele apps voor Apple iOS, op iPhone en iPad. Lees verder over iOS app ontwikkeling.

Android app ontwikkeling

Webmine ontwikkelt mobiele apps voor Android, op telefoon en tablet. Lees verder over Android app ontwikkeling.

React Native app ontwikkeling

Webmine kiest voor het ontwikkelen van mobiele apps vaak voor React Native. Deze programmeertaal zorgt dat developers met één set broncode voor iOS en Android kunnen ontwikkelen. Lees verder over React Native.

Werkwijze

De ontwikkeling van een nieuwe mobiele app of doorontwikkeling van een bestaande app verloopt in vijf fasen: onderzoek, concept, app design, app development en livegang. Je begint samen met de app ontwikkelaar met één of meerdere workshops om te onderzoeken welke functionaliteit nodig is.

Nadat alle wensen en eisen in kaart zijn gebracht, bepalen we samen de scope van het project. Vervolgens wordt er aan de hand van user stories een interactie-, visueel- en technisch ontwerp gemaakt. Op basis van deze ontwerpen gaan de developers aan de slag.

Vragen?

Heb je vragen of wil je sparren met één van onze developers? Plan direct zelf een koffie-afspraak in op een moment dat het jou uitkomt.

Plan afspraak
Prijsindicatie opvragen

Wil je weten wat het ontwikkelen van jouw app gaat kosten? Vul het formulier in en ontvang een eerste indicatie.

Ga naar het formulier

Prijsindicatie app