App ontwikkeling

Webmine ontwikkelt mobiele apps van hoge kwaliteit waarmee jij je doelgroep succesvol bedient. Heb je een idee voor een nieuwe mobiele app? Of wil je verder met een bestaande app? We vertellen je graag meer over hoe ons app development proces eruitziet en aan welke apps we de afgelopen tijd hebben gewerkt.

app_mockup_1

Sparren over jouw idee voor een mobiele app?

We vinden het leuk om met je mee te denken over jouw idee voor een mobiele app. Je kan ons altijd bellen of e-mailen en je bent van harte welkom om langs te komen voor een kop koffie.

Plan een koffie-afspraak in

Inspire_Arco_Web-1024×1024

Technologie

Webmine ontwikkelt mobiele apps voor iOS en Android en kiest meestal voor React Native. Een programmeertaal die zorgt dat developers met één set broncode voor de twee grootste besturingssystemen (iOS en Android) kunnen bouwen.

iOS app ontwikkeling

Webmine ontwikkelt mobiele apps voor Apple iOS, op iPhone en iPad. Lees verder over iOS app ontwikkeling.

Android app ontwikkeling

Webmine ontwikkelt mobiele apps voor Android, op telefoon en tablet. Lees verder over Android app ontwikkeling.

React Native app ontwikkeling

Webmine kiest voor het ontwikkelen van mobiele apps vaak voor React Native. Deze programmeertaal zorgt dat developers met één set broncode voor iOS en Android kunnen ontwikkelen. Snel en efficiënt én kostenbesparend. Lees verder over React Native.

Werkwijze

De ontwikkeling van een nieuwe mobiele app of doorontwikkeling van een bestaande app verloopt in vijf fasen: onderzoek, concept, app design, app development en livegang. Je begint samen met de app ontwikkelaar met één of meerdere workshops om te onderzoeken welke functionaliteiten nodig zijn.

Nadat alle wensen en eisen in kaart zijn gebracht, bepalen we samen de scope van het project. Vervolgens wordt er aan de hand van user stories een interactie-, visueel- en technisch ontwerp gemaakt. Op basis van deze ontwerpen gaan wij voor je aan de slag!

Vragen?

Heb je vragen of wil je sparren met één van onze developers? Plan direct zelf een koffie-afspraak in op een moment dat het jou uitkomt.

Plan afspraak
Prijsindicatie opvragen

Wil je weten wat het ontwikkelen van jouw app gaat kosten? Vul het formulier in en ontvang een eerste indicatie.

Ga naar het formulier

Prijsindicatie