Werken bij Webmine

Werken bij Webmine? Vanuit het pittoreske Schoonhoven ontwikkelen we op maat gemaakte websites, webapplicaties, mobiele apps en API’s van hoge kwaliteit. Het team is betrokken, transparant en gedreven om van ieder project een succes te maken.

We denken met onze opdrachtgevers mee en werken nauw met ze samen. We werken met een brede set aan technologie, waaronder Ruby on Rails, React Native en Javascript. En we hebben een voorliefde voor pair programming, peer reviews en test-driven development. Die factoren zorgen dat we altijd software van hoge kwaliteit leveren.

Kom jij ons team versterken? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Betrokken mensen die drie stappen verder gaan. Ben jij zo iemand? Kijk hieronder dan eens bij de vacatures.

Vacatures

Het team over Webmine

Werken bij Webmine

We hebben een informele leercultuur. Je kunt altijd met initiatieven komen om jezelf en je collega’s te verbeteren.

En we hebben heerlijke koffie!

Onze gereedschapskist

De hoge eisen die onze klanten stellen aan hun apps, vragen om het allerbeste gereedschap. Bovendien is iedere webapplicatie of mobiele app weer anders. Functioneel en technisch. Daarom beheersen wij graag verschillende technieken. Om te zorgen dat we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen volgen we regelmatig workshops en kennissessies (of we organiseren ze zelf).

Alles is mogelijk met open source

We hebben bij Webmine een sterke voorkeur voor open source software. Daarmee worden we niet beperkt in onze mogelijkheden. Wat er nog niet is, voegen we gewoon zelf toe. En wij profiteren weer mee van wat anderen ontwikkelen.

Natuurlijk maken we ook gebruik van de talloze kant-en-klare open source oplossingen die er zijn. Zo hoeven we het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden en kunnen we ons richten op het ontwikkelen van de functionaliteit die de meeste meerwaarde heeft.

Ons werk

Wil je meer weten over de webapplicaties en mobiele apps die we voor onze opdrachtgevers hebben gebouwd?

Bekijk de cases

Ruby on Rails en React Native

De meeste webapplicaties ontwikkelen we in Ruby on Rails. Het Ruby on Rails framework sluit perfect aan bij onze iteratieve manier van werken en is bovendien veilig, robuust en schaalbaar. Voor mobile development gebruiken we React Native.

Vragen?

Heb je vragen over één van deze technieken? Ben je benieuwd hoe wij een project aanpakken?

Bel, mail of kom langs