Haalbaarheidscheck voor webapplicaties en mobiele apps

Heb je een idee voor een webapplicatie of mobiele app? Dan is een belangrijke eerste stap om de functionele, technische en financiële haalbaarheid van je idee te toetsen. Dat doe je eenvoudig door onze haalbaarheidscheck in te vullen. Bij Webmine vinden we het namelijk belangrijk dat jij een vliegende start kunt maken met jouw softwareproject, maar we zijn wel altijd eerlijk over wat er haalbaar is en wat niet.

Wat is de haalbaarheidscheck?

De haalbaarheidscheck is bedoeld om je op weg te helpen bij het realiseren van een succesvolle webapplicatie of mobiele app. Om dat te doen vragen we je om wat informatie over je idee met ons te delen. De informatie die je op het online formulier invult, wordt door een developer van Webmine geanalyseerd. Daar komt een eerste advies uit over de functionele, technische en financiële haalbaarheid van je idee.

Als we denken dat je concept levensvatbaar is, dan nodigen we je uit voor een brainstorm bij ons op kantoor. In het vrijblijvende gesprek diepen we het concept samen verder uit. Aan het eind van het gesprek vertellen we je eerlijk of we denken dat je idee haalbaar is. Met eerlijk bedoelen we ook écht eerlijk.

Uiteraard blijft alles wat we bespreken tussen ons en gaan we vertrouwelijk met de informatie om. Als je het op prijs stelt, dan tekenen we een non-disclosure agreement, zodat we beiden met een fijn gevoel op ontdekkingstocht gaan.

Haalbaarheidscheck-idee-

Start direct

Ben je benieuwd of je idee voor een webapplicatie of mobiele app haalbaar is? Ga naar het formulier en beantwoord de vragen zo volledig mogelijk. Een developer van Webmine analyseert de informatie en geeft kosteloos een eerste advies over de functionele, technische en financiële haalbaarheid.

Vrijblijvend advies

Start de haalbaarheidscheck nu!

Ga naar het formulier

Haalbaarheidscheck website en webapplicatie

Hoe kan de check kosteloos zijn?

“Dan word ik zeker door zo’n hijgerige verkoper achterna gezeten?” Nee, dat is niet waarom we de check gratis aanbieden. Waarom dan wel? We hebben gemerkt dat het enorm helpt om vroegtijdig met een programmeur te praten. Dat bespaart jou, maar óók ons uiteindelijk tijd. Want door al in een vroeg stadium met een developer over je idee te sparren (zonder dat je direct aan een hijgerige verkoper vastzit), kunnen we met je meedenken over de beste oplossingsrichting. We luisteren naar je idee en gebruiken de kennis die we in huis hebben om je op weg te helpen.

Vragen?

Heb je vragen over de haalbaarheidscheck? Of wil je meer weten over web en app ontwikkeling? Kom gerust eens langs.

Neem contact op

Neem contact op

Meer over Webmine

Webmine is een digitaal bureau in Schoonhoven. We delen onze visie, werkwijze en recente projecten graag met je.

Lees meer